26 de juny 2013

ADÉU AL PARVULARI

ELS NENS I NENES DE P5 ENS HEM FET GRANS I DIEM ADÉU AL PARVULARI.
VOLEM DONAR LES GRÀCIES A TOTS ELS MESTRES I LES MESTRES I A TOTS ELS MONITORS, QUE ENS HAN AJUDAT A FER-NOS GRANS, A APRENDRE MOLTES COSES I A SER MILLORS PERSONES.
MOLTS, MOOOOOOLTS PETONS I.... A REVEURE!

19 de juny 2013

BOMBOLLES DE SABÓ

Amb l'arribada del bon temps i, com a cloenda de l'àrea de Psicomotricitat, els nens i nenes de P3 i P4 hem sortit al pati a fer bombolles de sabó. 
N'hem fet de petitones amb els potets individuals i hem après a controlar la bufera (s'ha de fer fluixet). Però també n'hem fet unes de gegants amb una palangana i uns aros de filferro més grossos.
Ens hem divertit moltíssim! Algunes eren rodones, altres allargades, algunes s'enganxaven entre sí i, a totes, quan s'hi reflectia el sol, podíem veure-hi els colors de l'arc de Sant Martí.
Hem passat una estona molt entretinguda!

Si voleu saber la "recepta" que hem fet servir (n'hi ha moltes altres) aquí la teniu:
- 2 mesures de gomina pel cabell (hem agafat per 1 mesura una quarta part d'un got)
- 9 mesures d'aigua (nosaltres l'hem posat de l'aixeta però amb aigua destilada és millor)
- 1 mesura de Fairy rentavaixelles.
Tot barrejat i deixat reposar unes hores (nosaltres ho hem preparat d'un dia per l'altre).
És important no fer gaire escuma quan es fan les grosses amb la palangana. Per aquestes podeu fer aros de filferro amb mànec que s'han de folrar amb gasa. Els podeu fer de diferent tamany.

A continuació teniu dues presentacions separades per veure les fotos de P3 i P4.





17 de juny 2013

ELS PARES DE P-5

VOLEM DONAR LES GRÀCIES ALS PARES I MARES DE P-5 QUE AL LLARG DEL CURS ENS HAN DEDICAT UNA ESTONA DEL SEU TEMPS PER EXPLICAR-NOS MOLTES COSES.
AMB LA CARME LA MARE D´EN TONI VAM TREBALLAR EN VINCENT VAN GOGH. AMB EN JORDI EL PARE DE LA CLÀUDIA VAM APRENDRE MOLT D´ESTELS I PLANETES. AMB L´EDU, EL PARE DE L´EDUARD, VAM PODER ENTRAR EN UNA AMBULÀNCIA. AMB EN LLUCIÀ VAM PODER TOCAR ELS "NOUS FILMS BIODEGRADABLES" QUE ES POSEN EN ELS ALIMENTS. I AMB EN ROBERT I EN MIGUE VAM PASSAR UNA BONA ESTONA JUGANT A BÀSQUET I A FUTBOL.
MOLTES, MOOOOOOOLTES GRÀCIES A TOTS.


A P5: CAP AL CIRC CRIC!

La sortida al Circ Cric fou una gran aventura. Per començar, està situat al peu de la muntanya del Montseny i quan vam arribar, unes enormes petjades de pallasso ens van dur cap al bosc d'en Bunyol Butaca. Després d'esmorzar en aquest bosc, en Pepsicolen i en Pep Callau ens van muntar una bona gresca amb ball i música! I tot seguit, cap a la carpa del circ: quin espectacle! Després en un altre bosc ben ombrejat, vam dinar. Quina gana! I tornem-hi: havent dinat, cap a l'altra carpa, encara més gran i maca. Un nou súper espectacle amb en Tortell Poltrona i tots els seus amics artistes. Per acabar, ens van regalar un conte ( "Anem al circ" ) dedicat  per en Tortell. Quin dia! Que bèstia!


5 de juny 2013

S'ACABEN ELS TALLERS INTERAULES!

ESTEM A PUNT D'ACABAR EL CURS I AQUEST DIMARTS HA ESTAT LA DARRERA SESSIÓ D'INTERAULES QUE HEM FET A P-3. L'OBJECTIU PRINCIPAL DELS DIFERENTS TALLERS QUE HEM TREBALLAT ERA EL DE FER NOUS AMICS ENTRE LES RATETES I ELS TABALETS. PER AQUEST MOTIU CADA DIMARTS FEIEM TRES GRUPS BARREJANT 18 NENS I NENES DE P-3/A I P-3/B. EN ELS TRES TALLERS TREBALLAVEN COSES DIFERENTS. AMB LA PATRÍCIA FEIEM EXPERIMENTS MOLT DIVERTITS. AMB LA MARIONA FEIEM MATEMÀTICA MANIPULATIVA AMB DIFERENTS MATERIALS I AMB LA PISSARRA DIGITAL. AMB LA MARISSA I LA MONTSE ENS CONVERTIEM PER UNA ESTONA EN UNS GRANS ARTISTES IMITANT EL TREBALL DEL PINTOR JACKSON POLLOCK. TOTS ELS NENS I NENES PARTICIPAVEM EN ELS TRES TALLERS.





















CLICA L'ENLLAÇ I DIVERTEIX-TE!
PINTANT COM JACKSON POLLOCK

4 de juny 2013

EXCURSIÓ AL MAS BATLLORI

El passat 21 de maig, els nens i nenes de P3 vam anar d'excursió a la granja-escola de natura Mas Batllori. Quina emoció! Era la primera excursió de tot el dia i estàvem molt excitats! Després de patir  arran de les pluges dels darrers dies, per fi un dia de sol i temperatura agradabilíssima.
El viatge en autobús va anar molt bé, ningú no es va marejar i, després d'arribar a la granja i esmorzar unes delicioses madalenes i galetes ens van repartir en tres grups per anar a fer els tres tallers diferents: el taller de conèixer i tocar diferents amfibis i rèptils (gripaus, tortugues, camaleons, serps, salamandres...), la passejada pel bosc amb carreta, estirada per ruc "Dentetes" i el taller africà de fer collarets i danses com els guerrers massai.
Després de tot això...quina gana que teníem! Ens vam menjar amb delit uns deliciosos macarrons, unes croquetes i un gelat boníssim! Ahhhh... i vam celebrar l'aniversari de l'Oriol, de la classe de les Ratetes, que just aquell dia, feia 4 anys.
Després de dinar vam tenir una bona estona per a jugar en aquells preciosos prats i per relaxar-nos.
Quan va ser l'hora, vam tornar a pujar a l'autobús i.....cap a Girona!
Segur que aquella nit tots i totes vam dormir ben planers! (i les senyoretes també!)