29 de des. 2013

LA CANTADA DE NADALES

Quan s'acosta el final del primer trimestres i per tots els racons s'apropa decidit el Nadal, els nenes i nenes d'Educació Infantil estem molt nerviosos i molt contents alhora preparant el nostre Festival de Nadal. Fa molts dies que amb la Mª Àngels assagem les nadales, els gestos; amb les senyoretes preparem els versos, els complements, el decorat del fons audiovisual... Perquè volem que sigui un matí molt, molt especial. I arribat el dia, els pares s'hi han lluït i ara estem guapíssims i guapíssimes, com uns artistes de debò. Ens sembla que els ha agradat molt perquè han aplaudit d'allò més i se'ls veia a tots ben emocionats! Ha valgut la pena l'esforç, ha estat una magnífica manera de compartir uns moments màgics que han obert la porta a aquestes festes de Nadal!!!
Gràcies a tots i totes els que ho heu fet possible! Feliç 2014! 

17 de des. 2013

UN MATÍ A LA LUDOTECA

Els nens i nenes de P3, P4 i P5 hem anat a passar un matí a la Ludoteca "El racó màgic". Pels nens de P3 ha estat la seva primera sortida. A tots ens ha agradat moltíssim! La Montse ( la monitora ) ens ha presentat el follet Lúdic que guarda aquest espai ple de jocs i ensenya a tractar-los i guardar-los molt bé. Com ja veureu a les fotos, el racó màgic està ple de jocs simbòlics, construccions, joc creatiu, disfresses... Un lloc on cada nen i nena ha trobat les seves joguines i personatges preferits perquè hi ha de tot i força.Cada grup hi ha anat un matí diferent que ha estat ple de màgia i de sorpreses.















10 de des. 2013

El Pessebre

TOTS ELS NENS I NENES D'EDUCACIÓ INFANTIL HEM COL.LABORAT EN L'ELABORACIÓ D'UN PESSEBRE MURAL PRECIÓS, EL QUAL PODEU CONTEMPLAR A L'ENTRADA DEL PARVULARI. 
ELS MÉS PETITONS, DE P3, HEM DIBUIXAT I PINTAT ELS ANIMALETS. ELS NENS I NENES DE P4 HEM FET PASTORETS I PASTORETES I ELS MÉS GRANS, DE P5, LES FIGURES DE L'ESTABLIA, ELS REIS, PATGES, CASETES I ARBRES.
ENS HA QUEDAT PRECIÓS I N'ESTEM MOLT ORGULLOSOS!
FINS I TOT, ENS HEM APUNTAT AL CONCURS DE PESSEBRES ESCOLARS ORGANITZAT PER L'AJUNTAMENT DE GIRONA I L'ASSOCIACIÓ DE PESSEBRISTES.
TAN DE BO OBTINGUEM ALGUN PREMI!






 

INTERAULES A P3

Ja fa un mes, hem posat en marxa les interaules dels divendres al matí. Aquestes, tenen com a objectiu principal que els nens i nenes de les dues classes ( xaiets i ossets ) es coneguin i es relacionin entre ells. Ho fem a partir de tres activitats i tres grups diferents ( la taula blava, la groga i la vermella de les dues classes). Cada taula va fent una activitat setmanal i així durant tres setmanes. Aquesta vegada hem realitzat un taller d'experiments amb aigua, un altre de pintura, estampant amb diferents esponges, i finalment, una activitat de teatre per representar el conte d'en Tabalet. Ha estat una molt bona experiència que els permet, a més, canviar d'espais i conèixer noves senyoretes. Aquí teniu una petita mostra de fotos. Mireu, mireu....

5 de des. 2013

ENTREVISTA "IOGA I EDUCACIÓ"

PODEU ESCOLTAR L'ENTREVISTA FETA A DOLORS GARCIA, AUTORA DEL LLIBRE "IOGA I EDUCACIÓ. UN APRENENTATGE PER A LA VIDA" DINS EL PROGRAMA "NOUPARADIGMA" DE RADIO CELRÀ. CONSTA DE L'ENTREVISTA, UN EXERCICI PRÀCTIC D'ATENCIÓ I CONCENTRACIÓ, UN MASSATGE I UNA RELAXACIÓ PER A ADULTS. FINALITZA AMB UNA HISTORIA HINDÚ "LA CLAU DE LA FELICITAT" I UN POEMA "EDUCAR" DE GABRIEL CELAYA. PER ESCOLTAR-HO, FEU CLIC EN ELS SEGÜENTS ENLLAÇOS:

ENTREVISTA

4 de des. 2013

ACTIVITATS MARATÓ TV3





EN AQUEST ENLLAÇ TROBAREU EL FLAIXMOB DE LA MARATÓ QUE BALLAREM TOTS A LA FESTA DEL DIJOUS 5 DE DESEMBRE, PRO-MARATÓ D'AQUEST ANY. PRACTIQUEU I ANIMEU-VOS A BALLAR!