30 de gen. 2011

PARAIGÜES PER LA PAU

MATT LAMB és un pintor irlandès-americà que va fundar el projecte "PARAIGÜES PER LA PAU". L'objectiu és fer arribar missatges de pau, amor, tolerància, bona entesa, harmonia, unió, solidaritat i esperança a tota la Humanitat.

Aquest projecte va néixer amb 38 nens orfes com a conseqüència del 11 de setembre que es van reunir a  Washington DC amb en Lamb, en un taller creatiu, on cada un d'ells expressava els seus desitjos i els seus somnis amb colors, pintant paraigües. Matt Lamb ha dut el seu projecte arreu del món i més 700.000 nens i adults de 18 països ja han participat en aquest projecte. Els missatges es pinten sobre un paraigua com a símbol de protecció. El proper divendres 11 de febrer, a les 11h., es celebrarà al parc Migdia "La Festa de la Pau". 

En aquesta festa, ben segur molt acolorida i entranyable, es reuniran  nens i nenes de moltes escoles de Girona que mostraran els seus paraigües de colors en un acte de solidaritat, on tots els participants cantaran la cançó "El món seria". Hi esteu TOTS convidats !


EL LEMA QUE TREBALLEM A L'ESCOLA ÉS:


"PINTEM LA PAU I ESCAMPEM-LA PEL MÓN"


ELS NENS I NENES DEL PARVULARI S'HO HAN PASSAT MOLT BÉ PINTANT ELS "PARAIGÜES PER LA PAU".  

 "LA FESTA DE LA PAU" (DAMARIS GELABERT)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada