7 de juny 2011

´JARDÍ DE LA PAU A EDUCACIÓ INFANTIL

AQUEST CURS ELS NENS I NENES DEL PARVULARI HEM FET UN HORT, AMB LES ORIENTACIONS DE LA SÒNIA, QUE HEM ANOMENAT "EL JARDÍ DE LA PAU".
DES D'AQUÍ LI VOLEM AGRAIR A LA SÒNIA LA SEVA AJUDA. SENSE ELLA AQUEST JARDÍ NO HAGUÉS ESTAT POSSIBLE.
GRÀCIES SÒNIA!!!
AQUESTA ACTIVITAT ESTÀ PROGRAMADA DES DELS RECURSOS EDUCATIUS DE L'AJUNTAMENT DE GIRONA. S'HA REALITZAT EN EL LLOC ON HI HA L'ESCULTURA DE L'ESCOLA QUE REPRESENTA A DOS INFANTS, EN NARCÍS (SIGNIFICA LA NOSTRA IDENTITAT) I LA IRENE ( QUE VOL DIR PAU I SIGNIFICA EL NOSTRE COMPROMÍS). TAMBÉ ÉS EL LLOC ON, CADA ANY, S'HAN PLANTAT ELS ARBRES QUE DÓNA "ELS AMICS DE LA UNESCO DE GIRONA" PER PARTICIPAR I CELEBRAR EL DENIP (DIA ESCOLAR DE LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU).
A TOTS I TOTES ENS HA AGRADAT MOLT TENIR AQUEST PETIT CONTACTE AMB LA NATURA I TENIR AQUESTA PART DE L'ESCOLA MÉS CUIDADA.
LES CLASSES DE P-3 HAN PLANTAT: FAVES, PÈSOLS, JULIVERT, COLS I MADUIXERES.
FOTOS HORT P-3

LES CLASSES DE P-4 HAN PLANTAT: CALÈNDULA, JULIVERT I MADUIXERES.
FOTOS HORT P-4

LES CLASSES DE P-5 HAN PLANTAT MADUIXERES. TAMBÉ VAN AJUDAR A NETEJAR I A ESCRIURE ELS RÈTOLS AMB EL NOM DE TOT EL QUE HAVIEM PLANTAT.
FOTOS HORT P-5

TOTS HI ANEM A REGAR QUAN FA FALTA.
MIREU QUIN GOIG QUE FA EL NOSTRE HORT !!!

DES D'AQUÍ  DONEM LES GRÀCIES A L'AJUNTAMENT DE GIRONA QUE HA FET POSSIBLE AQUEST PROJECTE I TAMBÉ A EN FERRAN, EL CONSERGE DE L'ESCOLA QUE HA COL.LABORAT EN ALGUNES TASQUES.
GRÀCIES A TOTHOM!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada