12 de juny 2012

L'AIGUA ÉS VIDA!

Durant tres divendres, una colla de pares i mares de P5 ens han fet experimentar un munt de coses amb l'aigua.
En la primera sessió van muntar 5 tallers pels quals anàvem passant tots/es de 10 en 10 i en cada un descobríem alguna propietat de l'aigua ja fos física o química, com ara: com es comporten algunes dissolucions, si l'aigua és o no bona conductora de l'electricitat, algunes reaccions que es poden desencadenar...
El segon dia vam haver d'endevinar què era el que estava dissolt dins l'aigua en diversos potets, tastant-ho i també vam comprovar de quin color quedava l'aigua després d'haver-hi posat a dins durant una estona trossos de paper de cel.lofana de diferents colors.
Per acabar, el darrer divendres, ens vam divertir moltíssim amb diversos jocs i competicions d'aigua, al mateix temps que anàvem deduint lleis de la Física: quines pilotetes correran més depressa sobre la superfície de l'aigua si les empenyem bufant-les, com podem omplir més ràpidament un recipient amb tubs de diferent diàmetre, embuts i gerres... També vam tenyir aigua amb colorants i ens vam endur a casa una ampolleta ben bonica plena de cosetes molt xules.
No cal dir que aquest darrer dia vam acabar tots ben molls però ens vam divertir d'allò més. Sort que feia un dia molt calorós!
Moltíssimes gràcies a tots els pares i mares que ens van regalar aquesta magnífica experiència!
  

 (Cançó  "Fem un salt" del Club Súper 3)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada