31 d’oct. 2012

CASTANYADA 2012

AVUI LA NOSTRA ESCOLA HA CELEBRAT LA FESTA DE LA CASTANYADA. MALGRAT QUE EL TEMPS ENS HA IMPEDIT DE SORTIR AL PATI I CELEBRAR AQUESTA DIADA TOTS ELS NENS I NENES DE L'ESCOLA JUNTS NO PER AIXÒ HA ESTAT MENYS EXITOSA.
AL MATÍ HAN VINGUT ELS CASTANYERS DE LES FIRES AMB LA SEVA CAMIONETA I HAN COMENÇAT A COURE LES CASTANYES AMB LA SEVA TORRADORA. ELS HI HAN QUEDAT BONÍSSIMES I MOLT BEN TORRADES.
ELS NENS I NENES D'EDUCACIÓ INFANTIL ENS HEM QUEDAT A DINS LES CLASSES RESPECTIVES PERÒ HEM COMPTAT AMB ELS NENS I NENES DE SISÈ, ELS QUALS, VESTITS DE CASTANYERS I CASTANYERES (ESTAVEN MAQUÍSSIMS!) ENS HAN PROPOSAT ENDEVINALLES I JOCS PER PASSAR UNA TARDA D'ALLÒ MÉS AGRADABLE I ENTRETINGUDA. NOSALTRES ELS HI HEM CANTAT CANÇONS PRÒPIES D'AQUESTA DIADA I ELLS ENS HAN REPARTIT CASTANYES EN UNA PAPERINA I ENS HAN AJUDAT A PELAR-LES. DES DEL BLOC ELS VOLEM DONAR LES GRÀCIES A TOTS ELLS.
HA ESTAT UNA TARDA BEN DIVERTIDA PER A TOTS!PER SENTIR LA MELODIA HEU DE POSAR EL RATOLÍ SOBRE DEL MARGE INFERIOR ESQUERRE DE LA PRESENTACIÓ I VEUREU QUE APAREIX UN ALTAVEU, CLIQUEU A SOBRE. SI VOLEU VEURE LA IMATGE MÉS GRAN, PREMEU DAMUNT UN QUADRAT QUE HI HA AL MARGE INFERIOR DRET.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada