21 de des. 2012

CANTADA DE NADAL

EL DIMARTS 18 DE DESEMBRE TOTS ELS NENS I NENES D'EDUCACIÓ INFANTIL ESTÀVEM MOLT NERVIOSOS I EMOCIONATS PERQUÈ HAVÍEM DE CANTAR DAVANT DELS PARES, MARES I ALTRES FAMILIARS I AMICS. HO HAVÍEM DE FER EN EL TEATRE DE L'ESCOLA COM SI FOSSIM UNS GRANS ARTISTES. L'ANNA, LA SENYORETA DE MÚSICA ENS HAVIA ENSENYAT UNES NADALES MOLT BONIQUES I HO HAVÍEM ASSAJAT MOLT. A MÉS ANÀVEM VESTITS MOLT GUAPOS, CARACTERITZATS D'ACORD AMB LES CANÇONS.
VAM PUJAR A L'ESCENARI I AMB LES CORTINES TANCADES, LES SENYORETES ENS VAN ANAR COL.LOCANT AL NOSTRE LLOC I DONANT LES DARRERES INSTRUCCIONS: QUE SI ELS PEUS DAMUNT LA CINTA ENGANXADA A TERRA, QUE CANTÉSSIM  FORT, QUE SEGUÍSSIM BÉ LA MÚSICA, QUE MIRÉSSIM ENDAVANT, QUE NO FÉSSIM TONTERIES,...
DESPRÉS......TXA-TXAN! ES VAN OBRIR LES CORTINES I ALLÀ DAVANT TENÍEM ELS PARES! QUINES GANES DE SALUDAR-LOS! PERÒ NOSALTRES, OBEDIENTS , BEN QUIETONS I CONCENTRATS.
QUAN LA MÚSICA VA COMENÇAR I L'ANNA ENS VA DONAR L'ENTRADA, TOTS A CANTAR! BÉ, ALGUN AMB L'EMOCIÓ ES VA DESCUIDAR DE CANTAR, PERÒ TOTS VAM QUEDAR MOLT GRACIOSOS I ELS PARES ES VAREN EMOCIONAR D'ALLÒ MÉS.
TAMBÉ VAM RECITAR EL POEMA QUE HAVÍEM APRÈS AMB LES TUTORES I TOT VA QUEDAR MOLT BONIC.
VOLEM DONAR LES GRÀCIES A L'ANNA PER LA SEVA GRAN FEINA I TAMBÉ A L'ÀNGEL RUFÍ, PARE DE L'ANIOL DE P5, QUE ENS VA FER DE FOTÒGRAF I A TOTS VOSALTRES QUE ENS VÀREU VENIR A VEURE I A ACOMPANYAR AQUEST DIA.
A CONTINUACIÓ PODEU VEURE TRES PRESENTACIONS (UNA DE CADA NIVELL) AMB LES FOTOS TAN BONIQUES QUE ENS VA FER L'ÀNGEL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada