9 de maig 2014

SETMANA CULTURAL

LA SETMANA DEL 22 AL 25 D'ABRIL VAM CELEBRAR LA SETMANA CULTURAL. VA SER UNA SETMANA INTENSA, PLENA D'ACTIVITATS I ENTRETENIMENTS. 
PER COMENÇAR, ELS NENS I NENES DE P5 ENS VAN REPRESENTAR "LA LLEGENDA DE SANT JORDI" QUE ELS VA SERVIR D'ASSAIG GENERAL ABANS DE REPRESENTAR-LA, EL DIJOUS, DAVANT DEL PARES I FAMILIARS. HO VAN FER SUPERBÉ I EL DIA DELS PARES ESTAVEN PRECIOSÍSSIMS AMB ELS SEUS VESTITS I COMPLEMENTS. SÓN UNS ARTISTES!
EL DIA DE SANT JORDI VAM FER ELS "JOCS FLORALS" EN ELS QUALS VAM EXPLICAR TOT EL QUE HAVÍEM ESTAT TREBALLANT AMB MOTIU DE LA SETMANA CULTURAL. ELS NENS DE P5 VAN LLEGIR ELS RODOLINS QUE HAVIEN ESCRIT ELLS MATEIXOS. N'HI HAVIA DE MOLT GRACIOSOS!
TAMBÉ TOTS VAM ANAR A VEURE LA BIBLIOTECA NOVA DE L'ESCOLA. HA QUEDAT PRECIOSA I FA VENIR MOLTES GANES D'ANAR-HI A MIRAR, LLEGIR O ESCOLTAR CONTES.
EL DIJOUS, ELS NENS I NENES DE PRIMER I SEGON ENS VAN BALLAR UNES DANSES QUE HAVIEN ESTAT PREPARANT AMB MOLTA IL.LUSIÓ I QUE ELS HI VAN QUEDAR MOLT BONIQUES.
ELS NENS DE SEGON TAMBÉ ENS VAN VENIR A EXPLICAR A LA CLASSE ELS CONTES QUE HAVIEN PREPARAT DINS D'UNES CAPSES-MUSEU. N'HI HAVIA UN MUNT  I TOTS EREN PRECIOSOS!
TAMBÉ VAM COURE CRISPETES EN UN FORN SOLAR I VAM APRENDRE COM DE VALUOSA ÉS L'ENERGIA DEL SOL.
PER ACABAR, EL DIVENDRES VAM FER L'APADRINAMENT EN LA LECTURA QUE CONSISTIA QUE CADA NEN I NENA DEL PARVULARI TENIA ATORGAT UN ALTRE NEN O NENA DE PRIMÀRIA QUE LI FEIA DE PADRÍ/NA I LI EXPLICAVA UN CONTE I LI REGALAVA UN PETIT TITELLA QUE ES PODIA PINTAR I EMPORTAR A CASA. TOTS VAM GAUDIR MOLT I MOLT!
AQUÍ PODEU VEURE UNA PETITA MOSTRA DE TOTES AQUESTES ACTIVITATS.
                                     
                                                   CUINA SOLAR


JOCS FLORALSAPADRINAMENT EN LA LECTURA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada