10 de nov. 2014

ELS MIQUELETS ARRIBEN A L'ESCOLA MIGDIA

Miquelets de Girona és una associació cultural que té per objectiu fer reviure i honorar, mitjançant grups de recreació històrica, els milicians i soldats que des del 1704 fins al divuit de setembre del 1714 (alguns fins i tot més enllà) van defensar les Constitucions, Drets, llibertats i les institucions dels catalans. L’associació participa en reconstruccions històriques de batalles, desfilades o celebracions.

LA MARE D’EN  NARCÍS (BRUIXES I BRUIXOTS) I EL PARE DE LA CARLA (GERIONS I PIRENES ) FORMEN PART D’AQUESTA ASSOCIACIÓ. AMB LA PARTICIPACIÓ D’ALTRES PARES VOLUNTARIS (LARA, ISAAC) ELS DIA 27 D’OCTUBRE, ENMIG DE LA CELEBRACIÓ DE LES FIRES DE SANT NARCÍS VA ARRIBAR A L'ESCOLA UN PETIT REGIMENT DE SANT NARCÍS. SOLDATS MIQUELETS, SOLDATS D’ANJOU (FRANCESOS) I UNA HEROÏNA DE SANTA BÀRBARA ENS HAN EXPLICAT LA LLEGENDA DE SANT NARCÍS I LES MOSQUES.
EL SEU PRESIDENT  ENS HA EXPLICAT  MOLTES CURIOSITATS SOBRE AQUESTA ASSOCIACIÓ I ELS VESTITS QUE PORTEN EL REGIMENT DELS MIQUELETS, ELS SOLDATS FRANCESOS D’ANJOU I LES HEROÏNES DE SANTA BÀRBARA.
EL SÍMBOL QUE PORTEN A LA SEVA BANDERA ÉS SANT NARCÍS I LES MOSQUES.
MOLTES GRÀCIES A TOTS!

SI VOLEU CONÈIXER MÉS INFORMACIÓ PODEU VISITAR EL SEU WEB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada