25 de set. 2015

PRIMERS DIES A P3

Hola famílies!
Ja portem uns quants dies d'escola i mica en mica tots ens anem adaptant. Aquesta adaptació requereix diferents ritmes per cada nen/a. N'hi ha que des del primer dia vénen contents i tranquils, d'altres pateixen una mica més en el moment de la separació però després ja es van sentint millor i s'ho passen molt bé, d'altres necessiten estar a prop de les senyoretes i d'altres, cap al final del dia estan més cansats i malhumorats.... Tot això és completament normal i no us heu d'amoïnar, tot i que comprenem que és fàcil de dir però difícil de fer. Nosaltres, les senyoretes, intentem que no se sentin sols, que estiguin a gust, que se sentin escoltats i que vagin trobant estratègies per gestionar les seves emocions. De vegades no donem l'abast i cal que aprenguin a esperar, a ser pacients, a confiar.
Tot és qüestió de temps i en poques setmanes tots es sentiran segurs i disfrutaran molt de l'escola.
Per tal de que us tranquilitzeu vosaltres, ja que sovint us pregunteu què deu fer a l'escola, com deu estar, si juga amb els altres nens.... us hem fet un recull de fotos d'aquests primers dies. Veureu les seves carones relaxades, contentes, interessats en descobrir tot el munt de coses que tenim a la nostra escola petita.
Esperem que us agradi!

Cliqueu sobre l'altaveu que hi ha damunt l'imatge per escoltar la música (BSO de "Mon oncle" - Franck Barcellini i Alain Romans)


2 comentaris: