18 de febr. 2016

CELEBREM EL CARNAVAL!

Aquesta darrera setmana, a l'escola, hem viscut l'arribada del Rei Carnestoltes i de la Vella Quaresma. Ha estat una setmana molt divertida en la que hem realitzat  diverses activitats sobre el tema i hem fet molta gresca i xerinola.
Hem fet un mural molt preciós a l'entrada del parvulari, treballs a les aules com: manualitats, una Vella Quaresma per emportar a casa, cançons i danses, projeccions de video...
El dimecres i el dijous van ser molt divertits amb les consignes que ens va donar el Rei Carnestoltes: portar un cap ben divertit i anar vestits de mil colors.
I, per acabar la setmana, el divendres vam celebrar el Carnaval tota l'escola junta, a la pista de futbol. Tots portàvem una disfressa preciosa i, entre els diferents cursos, representàvem l'arc de Sant Martí. Nosaltres érem el color vermell, representat pel foc.
Va quedar preciós, molt lluït i alegre.
Aquesta festa multicolor va ser possible amb l'esforç de tots i totes, especialment de la Montse de Plàstica que ens va dissenyar i preparar els materials per a les disfresses. Visca en Carnestoltes!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada