25 de des. 2016

JA ÉS NADAL!

Tots els nens i nenes d'Ed. Infantil vivim intensament les setmanes prèvies al Nadal. Fem nombroses activitats relacionades amb aquesta època i vivim les tradicions de la nostra terra.
Ens encanta quan arriba el desembre i podem començar a obrir les butxaquetes, finestretes... del calendari d'Advent i descobrir-hi la sorpresa amagada. Cada dia també hi ha alguna activitat a la pissarra digital relacionada amb aquesta època de l'any tan màgica!
Comencem a preparar la cantada nadalenca ben d'hora, ja que calen molts assajos per tal de que surti bé. També, a les aules elaborem les felicitacions, els fanalets, els treballs, els poemes ... i ho fem amb molta il.lusió perquè volem sorprendre als papes i mames.
I quan ja falten només uns pocs dies per Nadal vénen els patges de Ses Majestats a buscar les cartes que hem fet. Quina emoció! Ens ho portaran tot? Mmmm....
Les darreres setmanes també ha arribat el Tió a les nostres classes i li hem anat portant menjar per tal que el darrer dia cagui moltes coses. I quan arriba el dia, bastonada va, bastonada ve...caga joguines per la classe i també una bossa plena de cosetes de xocolata per cada nen/a. Nyam!

A continuació podeu veure les presentacions, per classes o nivells, de totes aquestes activitats tan engrescadores. 
Esperem que us agradin molt. Que tingueu tots i totes 

               UNES BONES FESTES!

Classe de la Talpeta -P3A



Classe de l'Elmer -P3B


Activitats nadalenques de P3A i P3B


Classe dels Camaleons -P4A



Activitats nadalenques de P4A



Classe dels Llops i les Ovelletes -P4B


Activitats nadalenques de P4B


Classe dels Lirons -P5A


Classe dels Ratpenats -P5B


Activitats nadalenques de P5A i P5B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada