6 d’abr. 2012

ELS NENS I NENES DE P5 SEGUIM TREBALLANT COM VAN GOGH

DESPRÉS DELS AUTORETRATS  HEM CONTINUAT EN LA NOSTRA DESCOBERTA DE L'OBRA DE VINCENT VAN GOGH. A PARTIR DEL QUE ENS VA ENSENYAR L'EVA VAM ACABAR DE PINTAR ELS DOS QUADRES (UN CADA CLASSE) DE "LA NIT ESTRELLADA" AMB PINTURES A L'OLI. ENS HAN QUEDAT MOLT BONICS I ELS HEM PENJAT AL PASSADÍS. ÉS UN  QUADRE MÀGIC QUE A TOTS I A TOTES ENS HA DEIXAT UNA GRAN EMPREMTA.
TAMBÉ HEM PROVAT DE PINTAR (AQUESTA VEGADA AMB TÈMPERES) EL PAISATGE DE "EL CAMP DE BLAT AMB XIPRER" INTENTANT PLASMAR EL CEL VENTÓS I EL BLAT MADUR.
I, FINALMENT, ENS HEM ATREVIT AMB "ELS GIRA-SOLS". AQUEST COP AMB CERES TOVES I FONS A L'AQUAREL.LA. ENS HAN QUEDAT PRECIOSOS; SEMBLA QUE ELS PODEM TOCAR AMB LES MANS! ENS HEM ENDINSAT EN EL MÓN DEL COLOR GROC EN TOTA LA SEVA GAMMA, DES DEL COLOR MARRÓ PASSANT PELS OCRES I TARONGES FINS AL GROC LLUMINÓS I EL GROC PÀLID, PINTANT GIRA-SOLS SECS, MIG PANSITS O UFANOSOS.
AQUÍ TENIU UNA PETITA MOSTRA DE LA NOSTRA PRODUCCIÓ!MÚSICA: "VINCENT AND THÉO" DE JACOB BORSHARD. (cliqueu sobre l'altaveu per sentir-la)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada